Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Skal Blå Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Blå, Silver, Vit Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,43 kg Kvantitet: 1

114,56 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 272,89 kr* / 1 m²)

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Blå
Produktnummer: DS33358

De moderna mosaikplattorna med skalmotivet av spricksäkert glas säkerställer inte bara en trevlig atmosfär i sanitetsutrymmen. De högkvalitativa väggplattorna kommer i en mängd olika färger som alla återspeglar temat vatten. Nyanserna av blått, beige och vitt frammanar en modern atmosfär i vilket rum som helst på nolltid. Den vackra glasmosaiken passar såväl i små badrum som i hela poolområdet i källaren.

De distinkta glasmosaikplattorna med skalets fina struktur är också idealiska för en bastu. Men glasmosaikplattorna kan också vara ett bra val på altanen och i hela trädgårdsområdet runt dammar och vattendrag. Glittret av dessa väggplattor är baserat på glasmosaikdesignen av små plattor arrangerade i ett nätverk. Därför är dessa väggplattor också lätta att lägga. När den vackra glasmosaiken väl pryder väggen i dusch och badkar är glasmosaikplattorna i det fina skallooken med den blanka ytan också lätta att rengöra. Med en mjuk trasa och en enkel rengöringslösning kan tvål och kalk snabbt avlägsnas från nuvarande glasskaloptik väggplattor, så att de kan njutas i många år framöver.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.