Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Simbassäng 25x25x4mm Turkos Mix


Färg: Turkos Material: Glas Kakel / Ark Storlek: 31,5x40cm Produkt: Kakel, Poolmosaik, Mosaik, Klinker Ytegenskaper: Glänsande Egenskaper: Frost säke Stenstorlek: 25x25mm Tjocklek: 4mm En Ark: 0,125m² Format: Kvadratisk Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Vikt: 1,13 kg Kvantitet: 1

83,03 kr* per Ark

Innehåll: 0.125 Kvadratmeter (664,24 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88200m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Turkos
Produkt Antal
Matta/Mats
0.125
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

De moderna mosaikplattorna är designade för läggning i simbassänger och pooler. Plattornas tidlöst klassiska design möjliggör design av mycket individuella mosaiker. En smakfull poolmosaik förfinar varje pool och förkroppsligar stilfull klass. De mycket välbearbetade glasmosaikplattorna lovar en mycket lång livslängd. Måtten på de högkvalitativa poolplattorna är 25 x 25 mm med en tjocklek på 4 mm. Det infallande ljuset reflekteras av mosaikplattornas blanka yta, varvid poolmosaiken presenteras på ett särskilt estetiskt sätt.

De smakfulla glasmosaikplattorna kan arrangeras efter individuella idéer och ger poolen sin egen unika charm. Tack vare den högkvalitativa ytstrukturen har mosaikplattorna en iriserande effekt och förvandlar poolen till ett riktigt blickfång. Glasmosaikplattorna är lämpliga att lägga i simbassänger och pooler av alla storlekar. Oavsett om det är modernt och minimalistiskt, klassiskt eller som en ovanlig poolmosaik: poolplattorna sprider en mycket speciell stil och är en lönsam investering i poolen och poolområdet på lång sikt.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.

Du kanske också gillar

Mosaik Keramik 25x25x4mm Vit
Klinker Ibiza Sten Optik Antracit 30x60cm
Klinker Ibiza Sten Optik Antracit 30x60cm
440,37 kr*
Paket ( 291,22 kr* / m² )
Glasmosaik Vit Mix
Glasmosaik Vit Mix
46,24 kr*
Ark
Glasmosaik Plattor Malard Blå

Rekommenderade tillbehör