Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Roxy Brun Silver


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Variabel Färg: Silver, Brun Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 25x18mm, 12x18mm, 20x18mm, 15x18mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30,7x30,7cm En Ark: 0,094m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,5 kg Kvantitet: 1

188,13 kr* per Ark

Innehåll: 0.094 Kvadratmeter (2 001,38 kr* / 1 m²)
Produktnummer: LZ69419

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Färg: Brun
Produkt Antal
Matta/Mats
0.094
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Dessa trendiga väggplattor från Glas Roxy-serien i brunt silver är ett bra val för alla älskare av små mosaikplattor. De vackra glasväggplattorna finns i två färgnyanser. Ibland är glasmosaikens grundfärg svart och ibland är den brun. En glasmosaik på väggen är alltid lätt att underhålla, därför ser dessa Glas Roxy mosaikplattor ut precis som den första dagen de lades, även efter många år. Dessa väggplattor är det perfekta alternativet till vanliga tapeter och träpaneler. Tack vare de många små stenarna av glas, vars yta lyser subtilt, finns det alltid nya spännande utseenden på väggen, beroende på tid på dygnet och ljusinfall.

Vissa av de mörkare stenarna ser matta ut, men i kombination med de ljusa, nästan genomskinliga stenarna skapar de ett unikt sofistikerat utseende. Med denna glasmosaik från Roxy-serien blir väggar en höjdpunkt i rummet. Tack vare nätverkstekniken kan de högkvalitativa väggplattorna snabbt läggas, så att gamla och unga kan njuta av en fräsch atmosfär i rummet redan efter några timmar. Den fina mosaiken av spricksäkert glas används ofta som en del av inredningen på grund av sin slående design. De vackra mosaikplattorna Glas Roxy frammanar en mysig boendeatmosfär även i stora rum.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.