Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Rainbow Svart Vit


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Svart, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 30x30mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 31,8x31,8cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 8mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,77 kg Kvantitet: 1

89,34 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (893,40 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33576

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Real Glass Black and White Rainbow Mosaic Plates erbjuder det perfekta alternativet för hemförsköning. Med sin enkla, svartvita design passar de bra in i alla interiörer och erbjuder ett attraktivt blickfång. I en subtil stil är de inte påträngande, men skapar ändå intrycket av en elegant och elegant anläggning.

Med en liten stenstorlek är de individuella ovanliga svartvita mönstren lätta att känna igen, men påtvingar sig samtidigt inte sig själva och framstår därför som enkla och eleganta. Mosaikplattorna erbjuds som mattor och kan perfekt skäras till valfri storlek.
Med många individuella mönster, som alla hålls i samma stil, ser mosaikplattorna mycket högkvalitativa och ädla ut. Den blanka glasytan lovar inte bara enkel hantering, utan också bästa möjliga och stilrena utseende. Med sin minimalistiska design ser de stilrena ut och passar perfekt till alla inredningsstilar. De svarta och vita mönstren är det perfekta subtila blickfånget i alla inredningsdesigner, plattorna lyser med sin moderna charm och ger sin elegans till uttryck under alla förhållanden hela tiden.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.