Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Plattor Bordeaux Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Röd, Rosa, Brun Material: Glas Stenstorlek: 48x48mm, 15x15mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,5x32,5cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 8mm Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,5 kg Kvantitet: 1

93,54 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (935,40 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33071m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Bordeaux
Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

De moderna Aloha mosaikplattorna i Bordeaux Mix förvandlar rummet till en riktig oas av välbefinnande och representerar den moderna tidsandan. Väggplattornas matta eller blanka yta och de många designalternativen i glasmosaik öppnar upp för helt nya perspektiv när det gäller att ge rummet något. Oavsett om det är i badrummet, i köket eller i entrén: en dekorativ glasmosaik med Aloha-plattorna ser elegant, modern ut och kombinerar stil med funktionalitet. De exklusiva Aloha väggplattorna kan arrangeras efter individuella idéer och på så sätt försköna rummet och ge det dess omisskännliga karaktär. De snygga mosaikplattorna imponerar med sin moderna färgkombination.

De högkvalitativa Aloha mosaikplattorna i Bordeaux Mix förskönar inte bara vardagsrummet, utan är också en mycket lönsam investering på lång sikt. Lättskötta, robusta och motståndskraftiga mot fukt, de moderna Aloha väggplattorna lovar en mycket lång livslängd. En glasmosaik är ett riktigt blickfång i varje rum och ger väggen djup. En vacker glasmosaik med Aloha-kakel får rummet att framstå som större. Oavsett om det är klassiskt, tidlöst elegant eller modernt och urbant: de högkvalitativa Aloha mosaikplattorna kan kombineras individuellt med varandra och passar även för väggdesign i kök, badrum eller toalett. De välformade Aloha väggplattorna imponerar över hela linjen och kombinerar hög funktionalitet med kvalitet och stil. De moderna Aloha väggplattorna är lämpliga för individuell väggdesign och ger rummet något visst. Den klassiska designen, den vackra ytstrukturen och de många designmöjligheterna gör Aloha mosaikplattor till en riktig allsidig talang.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.