Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Lucca Silver 48x48x4mm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Silver Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 48x48mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,84 kg Kvantitet: 1

78,83 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (875,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33596

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Kvadrat 48 | 4mm
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattorna Glas Lucca Silver 48x48x4mm är en berikning för varje rum. Dessa plattor är väggplattor av ett speciellt slag och passar perfekt in i badrummet. Dessa plattor matchar nästan alla valda golv, vilket gör dem ännu mer attraktiva. Glasmosaiken fästes på mattor vilket gör den lätt att lägga. Köparen kommer att kunna skapa ett bra mönster i sitt badrum. Plattorna kan läggas horisontellt eller diagonalt. Sådana mosaikplattor gör mycket och kommer få rummet att se helt perfekt ut. Det är väldigt roligt att förtrolla rummet på det här sättet.

Förfina ditt badrum med de nya väggplattorna i mosaiklook. Färgen silver gör alltid skillnad och kommer också att imponera absolut på köparen. Ytan är blank vilket gör mosaikplattorna ännu mer iögonfallande. Att förtrolla ditt eget badrum till en wellness-oas är nu en barnlek tack vare dessa plattor. Det är ett nöje att lägga ut badrummet med det och att fästa väggplattorna. Men det bör göras av en professionell.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.