Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Knopp Petrol Mix


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Format: Rund Färg: Turkos, Blå, Brun Material: Glas Stenstorlek: 23,5mm Ytegenskaper: Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,4 kg Kvantitet: 1

188,13 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (2 022,90 kr* / 1 m²)
Produktnummer: BR88503

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.093
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Poolen är en riktig hälsoavdelning. Dessa cirkulära mosaikplattor är särskilt väl lämpade för detta. Plattorna är alla individuellt gjorda av glas. Varje enskild liten cirkel skimrar i en individuell upplösning.
Färgerna brunt och turkos harmonierar behagligt tillsammans

Plattorna är lämpliga för poolområdet och alla andra fuktiga utrymmen i huset. Naturligtvis kan de även installeras under vatten. De pryder bänkar i vattnet eller är också ett optiskt ljusmedel i poolen.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.