Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Inspiration Svart


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Svart, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,62 kg

204,95 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (2 277,22 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48034

I lager

Leveranstid 3-5 arbetsdagar

Färg: Svart
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glänsande glas Inspirationsmosaikplattor i svart inspirerar i kök, barer och festlokaler på väggen. Men också en entré, en studio och tv-rummet blir individuella rum med dessa vackra väggplattor i spricksäkert glas. Motiven i denna glasmosaik imponerar på gammal och ung med sofistikerade traditionella mönster baserade på fantasier, som i olika färger alltid erbjuder en spännande variation för betraktarens öga. Särskilt de färgglada väggplattorna lyser inte bara i blått och grått utan lyser även i gult och rött på väggen.

De lekfulla motiven gör den moderna glasmosaiken till en visuell höjdpunkt i dessa sobra tider. Små detaljer i mängden resulterar i nya perspektiv på optiken, som aldrig blir tråkiga. Därför är de nuvarande mosaikplattorna Glass Inspiration en vettig investering i ditt eget hem eller i designen av en mysig bar Moderna väggplattor är alltid lättskötta, så att den vackra glasmosaiken kommer att glänsa i sin beprövade glans i många decennier , precis som på första läggningsdagen. Dessa glasinspirerade mosaikplattor är en riktig inspiration för tankar och känslor varje dag i livet för människor som kommer att gå i dessa utrymmen dekorerade med kakel.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.