Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Dante Svart Vit


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Svart, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,7 kg

188,13 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (2 090,33 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48050

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

En särskilt slående variant av de moderna mosaikplattorna är Dante-modellen av spricksäkert glas. Den högkvalitativa glasmosaiken har en blank yta och läggs snabbt. De modernt designade glasmosaikplattorna i barockmönstret är också lätta att underhålla. Efter varje rengöring med en mjuk trasa ser de ut som första dagen och är därför det perfekta alternativet till känsliga tapeter som tappar färg snabbt.

Decennier senare ser dessa rena glasmosaikplattor ut precis som den första dagen. Inte bara för fans av barocken är de ett bra val i alla rum i huset. De vackra Dante mosaikplattorna kan också perfekt kombineras med andra vita toner. Därför finns dessa delikata barockmönster på väggplattorna ofta som ett komplement till ljusa och mörka golvplattor. Varje vägg i huset kan bli en höjdpunkt i inredningen med denna glasmosaik. Glasplattorna är ett bra val som väggplattor runt brasan, i matsalen, i festlokalen och även i sovrummet. Dessa väggplattor är lätta att installera i nya och gamla byggnader tack vare den moderna nätstrukturen.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.