Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Firebird Guld


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Guld Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 48x48mm, 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,55 kg Kvantitet: 1

120,87 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 343,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33617

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Guld
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Badrummet är vanligtvis en plats där du ska koppla av. Vill du nu göra om ditt badrum? Firebird mosaikplattor i guld är perfekta för detta. Dessa plattor finns på en matta, vilket säkerställer snabb läggning. Dessutom fästs två olika storlekar av plattorna på mattan, vilket dock resulterar i ett speciellt mönster. Mosaikplattorna kan också enkelt läggas som bårder. Glasmosaiken är lämplig som väggplattor som kommer att ge en speciell touch till ditt badrum.

Med lite tålamod kommer du att kunna uppnå mycket och ha mycket roligt när du gör det. Mosaikplattorna som bårder kan enkelt separeras från mattan. Allt du behöver är en skärkniv. Så nu kan du lägga glasmosaiken. Du kommer snart att lära dig att älska ditt badrum med dessa nya väggplattor eller bårder.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.