Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Svart Matt 10x30cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Rektangulär Färg: Svart Material: Keramik Optic: Metro Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 10x30cm Tjocklek: 8mm Egenskaper: Inte Rektifierar, Glaserad, Naturlig kant Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: TG19519

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 10x30cm
Färg: Svart
Ytegenskaper: Matt
Produkt Antal
Paket
1

Det speciella med väggplattor från Metro är det breda utbudet av användningsmöjligheter. Inte bara i badrummet, på gästtoaletten eller i köket, utan även i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet är Metro kakel ett trendigt blickfång. Särskilt i den mattsvarta färgsättningen ger väggplattorna en dekorativ touch till ytor i lägenheten som annars framstår som ganska oansenliga. Plattorna är gjorda av högkvalitativt lergods och sedan glaserade.

De är lättskötta och har lång livslängd. Därför kan smutsrester, såsom kalk, lätt avlägsnas med en fuktig trasa. Dessutom säkerställer den goda kvaliteten att väggplattorna enkelt kan fästas på vilken vägg som helst, även utan mycket förkunskaper.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.