Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Grädde Matt 10x30cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Format: Rektangulär Färg: Kräm Material: Keramik Optic: Metro Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 10x30cm Tjocklek: 8mm Egenskaper: Inte Rektifierar, Glaserad, Naturlig kant Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1 Kvadratmeter
Produktnummer: TG19517

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 10x30cm
Färg: Kräm
Ytegenskaper: Matt
Produkt Antal
Paket
1

Metro väggplattor finns i krämfärg. Ytan är matt, plattornas storlek är 10 x 30 cm. Tjockleken är 8 mm. Ett paket innehåller 34 väggplattor. De är glaserade och gjorda av lergods. Väggplattor är perfekta för alla delar av hemmet där hygienen är av stor vikt.

De används för inredning eller väggbeklädnad. Deras stora fördel är att inga vätskor absorberas. Dessutom kan de rengöras enkelt och snabbt. Metroplattor kan läggas i många varianter och mönster. Givetvis går det även att utforma en enhetlig yta.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.