Hoppa till huvudinnehåll

Metro Kakel Dekor Altea Kryddor 6er Set


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Rektangulär Färg: Grön, Vit Material: Stengods- Optic: Vågoptik Ytegenskaper: Glänsande, Korrugerad Kakel / Ark Storlek: 10x20cm Tjocklek: 7mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel, Dekorplattor Vikt: 12,25 kg

366,80 kr* per Bit

Produktnummer: LZ69469

I lager

Leveranstid 3-4 Veckor

Format för kakel: Kryddor
Produkt Antal
Bit(ar)
0

De visuellt tilltalande väggplattorna med Altea-dekoren är designade med en blank yta som skimrar spännande vid varje ljusinfall på grund av den lätt vågiga formen. Altea-inredningen av dessa väggplattor inspirerar i varje kök och även bakom bardisken med vackra bokstäver som "smör" eller "socker". De fina dekorerna kan kombineras med de enkla vita blanka plattorna på väggen i köket som du vill. Alla väggplattor i Decor Altea Wavy-serien är gjorda av robust stengods. Därför är köksspegeln, som trollar fram stämning i rummet med de exklusiva metroplattorna, alltid en välkommen förändring från standardväggarna i köket.

En köksspegel gjord av väggplattor i Altea-inredningen skapar en modern lust att bo i stora och små kök. Det må bra-ögonblicket när man kommer in i köket, som skapar en stämning med de högkvalitativa metroplattorna som inte kunde vara mer autentiska i ett medelhavskök, gör köket till ett kommunikationscentrum för hela familjen. Den nya köksspegeln installeras snabbt och kommer att ge glädje i många decennier. Dessa plattor är lätta att underhålla och glänser därför efter varje rengöring som första dagen. De moderna väggplattorna matchar många inredningsstilar i köket.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.