Hoppa till huvudinnehåll

Klinker Tycoon Betong Optik R10 Brun 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,62m² Format: Rektangulär Färg: Brun Halkskydd: R10 Material: Stengods Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 6mm Egenskaper: Rektifierad, Glaserad, Lämplig golvvärme, Frost säke, Halkfri Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Klinker Vikt: 22,68 kg

692,61 kr* per Paket

Innehåll: 1.62 Kvadratmeter (427,54 kr* / 1 m²)
Produktnummer: LZ69989

I lager

Leveranstid 3-4 Veckor

Format: 30x60cm
Färg: Brun
Produkt Antal
Paket
1.62

Modernt kakel med betonglook är på frammarsch

Vanligt vitt kakel används för att karakterisera exteriör och interiör. Trenden har vänt och vita kakel är nu ett minne blott. Idag finns det kakel i olika format och dekorationer att välja mellan. Valet är nästan oändligt. Och en bricka blir mer och mer populär; Kakelplattor i betonglook. Kakelplattorna i betonglook passar nästan alla inredningsidéer. Beroende på färgtonen kan den passa perfekt till både klassiska och moderna möbler. Kakelplattor med betonglook är inspirerade av utseendet från 1900-talets industrier och är mycket imponerande och mångsidiga. De passar in i alla moderna utrymmen utan att göra kompromisser när det gäller enkel elegans, originalitet och autenticitet. Deras praktiska egenskaper bevisade att kakelplattor i betonglook är mer än bara en modetrend.

Golvplattor Tycoon betonglook R10

Kakelplattan i betonglook finns i standardmåtten 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 120x120cm och 120x260cm. Med sin matta yta passar den in i alla bostadsutrymmen och ger den en enkel elegans. Plattorna är gjorda av finaste fina stengods med en tjocklek på 6 mm. Golvplattorna finns i färgerna silver, platina och rostig brun. Plattorna motsvarar nötningsklass 4 och är lämpliga för golvvärme. Beroende på färgvariant innehåller brickorna ljusa nyanser, starka gråtoner eller naturliga bruna toner.

Grund för modern inredning

De glaserade och frostsäkra plattorna i betong ser både inomhus och utomhus ut som grunden för modern inredning. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.