Hoppa till huvudinnehåll

Klinker Madeira Brun Lappato 60x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch, Inte Lämpligt För Våta Områden Ett Paket: 1,44m² Format: Kvadratisk Färg: Brun Material: Stengods Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Lappato Kakel / Ark Storlek: 60x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Kalibrerad, Rektifierad, Glaserad, Lämplig golvvärme, Frost säke Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Klinker

429,86 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (298,51 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88704

Produkten finns inte längre tillgänglig

Format för kakel: 60x60cm
Färg: Brun

Golvplattorna från Madeira imponerar med sin intressanta struktur, som ser väldigt livlig ut och hjälper till att visuellt designa ett rum och avrunda det på ett attraktivt sätt. Dessa golvplattor finns i färgerna brun, antracit, ljusgrå och vit, så att denna inredning enkelt kan anpassas efter en lägenhets behov. Dessa livliga golvplattor ser särskilt bra ut i vardagsrummet, men plattorna väcker även uppståndelse i en hall eller en kommersiell entré.

Dessa golvplattor är polerade, vilket skapar en spännande effekt. De är gjorda av slitstarkt porslinsstengods, så de passar inte bara i vardagsrummet utan också perfekta som golvbeläggning i en livlig offentlig byggnad. I vardagsrummet eller hallen visar sig dessa plattor vara en intressant motpol till all inredning. De har kalibrerats och glaserats. I vardagsrummet kan plattorna även användas bra om golvvärme installeras. De tar inte illa upp och leder värmen väldigt bra.

Dessa plattor är det optimala och moderna alternativet till mattor.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.