Hoppa till huvudinnehåll

Klinker Haarlem Auster 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,08m² Format: Rektangulär Färg: Beige, Vit Halkskydd: R9 Material: Stengods Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Rektifierad, Glaserad, Lämplig golvvärme, Halkfri, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Klinker

398,33 kr* per Paket

Innehåll: 1.08 Kvadratmeter (368,82 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48361

Produkten finns inte längre tillgänglig

Format för kakel: 30x60cm
Färg: Beige

De Haarlem Beige golvplattorna är klinkers i stenlook med en enkel, mycket modern design. De är rättade, dvs de har en enhetlig kantlängd. Detta innebär att dessa porslinsstengodsplattor kan läggas med en minimalt stor fog på 1,5 till 2 mm. På grund av dessa knappt synliga fogar framstår hela kakelmönstret i stenutseendet enhetligt och ännu mer elegant. På grund av en mängd olika egenskaper som frostbeständighet och lämplighet för golvvärme kan Haarlems golvplattor användas både inne och ute. De dekorerar alla områden i det dagliga livet och säkerställer ett stilfullt boende året runt, oavsett om det är i vardagsrummet eller på terrassen.

På grund av den matta, glaserade ytan ger dessa golvplattor en återhållen elegans och är fortfarande mycket lättskötta stengodsplattor av porslin. Naturligtvis kan dessa kakelplattor i stenlook i kategori R9 även utan problem läggas i köket, hallen eller badrummet, eftersom de även här garanterar ett litet halkskydd.

Ytor inomhus och utomhus är optimalt iscensatta med dessa fina stengodsplattor, temperaturoberoende och halkfria. Dessutom säkerställer korrigeringen enkel läggning med nästan osynliga fogar.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.