Hoppa till huvudinnehåll

Keramik Bård 3,5x30cm Vit Glänsande


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Format: Långsträckt Färg: Vit Material: Keramik Optic: Retro, Vintage Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 3,5x30cm Tjocklek: 9mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Bård Vikt: 0,01 kg

89,34 kr* per Bit

Produktnummer: TM34858

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal

Med den keramiska väggbården 3,5x30 cm glänsande vit sätter du accenter i ditt hem. I ett rum kaklat med väggkakel bildar dessa bårder en vacker finish på den kaklade backsplashen.Du behöver inte bara avsluta en vägg med vitt kakel, det kan också vara väggplattor i en annan färg.

Fantasin känner inga gränser. Väggkanten säljs styckvis. Den är gjord av högkvalitativ keramik och har en glansig finish. Tack vare den släta ytan är denna väggbård lättskött. Kakelplattan, som används med omtanke inomhus, sprider en speciell stil i utrymmet där den är placerad, för att definiera det exakt, det är en touch av lyx.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.