Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Skyros Tabak 25x50cm


Användningsområde: lämplig för våta områden, Inomhusområdet Ett Paket: 1,5m² Format: Rektangulär Material: Keramik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 25x50cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1.5 Kvadratmeter (272,56 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55019

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Färg: Brun
Produkt Antal
Paket
1.5

Skyros väggplattor i tobak mäter vardera 25x50 cm. Det speciella är inte bara den rektangulära grundformen på plattorna, utan även plattornas moderna design. Skyros-plattorna kan användas både som golv och som väggplattor för inomhusbruk.

En matt yta är särskilt övertygande i designen av dessa Skyros vägg- och golvplattor. Var och en av Skyros-plattorna som mäter 25x50 cm är gjorda av stengods och är 8,5 mm tjocka. Dessutom är plattorna rättade, så att de alla matchar exakt i storlek. Så du kan gå bekymmerslöst tillväga när du täcker ditt golv eller dina väggar och behöver inte räkna med dåliga överraskningar. Detta kommer att förenkla proceduren avsevärt, särskilt när du lägger plattorna. Men korrigeringen av klinkerplattorna är inte bara en stor fördel ur praktisk eller funktionell synvinkel, det ser också väldigt bra ut och förstärker golvplattornas vackra design.

Du kan även använda Skyros-plattorna i ditt badrum eller toalett utan att tveka. Speciellt i dessa rum har den rektangulära, något avlånga formen på golv- eller väggplattorna Skyros (25x50 cm) en särskilt förlängande effekt och förstorar därmed rummet optiskt på ett mycket enkelt sätt.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.