Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Ronisa Brun Glänsande Randig 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Brun Material: Stengods- Optic: Rand Optik Ytegenskaper: Glänsande, Randig Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Kalibrerad Produkt: Kakel

428,81 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (297,78 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT99176

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Färg: Brun
Produkt Antal
Paket
1.44

Väggplattan med det vackra namnet Ronisa frammanar en hemtrevlig atmosfär i alla rum, eftersom den brunrandiga designen ger en fin lyster. Den mörka tonen på väggplattorna kan perfekt kombineras med många andra färger i rummet. Plattorna är alla kalibrerade.

Åtta plattor i måtten 30 x 60 centimeter räcker till cirka 1,5 kvadratmeter vägg. Med en tjocklek på 10 millimeter ger dessa väggplattor även ökad isolering för alla moderna väggar. De robusta väggplattorna är lätta att sköta. En mjuk trasa tar bort allt damm på nolltid. Det slitstarka kaklet framhäver varje mysig inredningsstil i vardagsrummet eller i husets festlokal.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.