Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Retro Vintage Optik Viviane Färgrik 13,2x13,2cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 0,49m² Format: Kvadratisk Färg: Färgrik Material: Stengods- Optic: Retro, Vintage Specialitet: 16 olika varianter Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 13,2x13,2cm Tjocklek: 8mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel

471,90 kr* per Paket

Innehåll: 0.49 Kvadratmeter (963,06 kr* / 1 m²)
Produktnummer: CA44236

I lager

Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Färg: Färgrik
Produkt Antal
Paket
0.49

Väggplattor retro vintage look Viviane 13,2x13,2 cm är perfekta för den kreativa designen av vardagsrum och våtrum. Den tar upp retrotrenden mellan åren 1930 och 1970. Den är lika lämplig för renovering/renovering av gamla byggnader och för väggdesign i nya byggnader. De färgglada, fantasifulla plattorna är perfekta för att lägga till accenter på väggarna.

Väggplattan är gjord av lergods. Lergods skiljer sig från porslinsstengods på sättet det är tillverkat. Stengodsplattor bränns vid temperaturer under 1 200 grader Celsius, så materialen smälter inte samman till 100 %. Det finns många lufthål, så plattorna kan lätt borras, brytas och skäras. Kakelplattan, som mäter 13,2 x 13,2 cm, är 8 millimeter tjock och har en blank yta. De rättas inte till. Den släta ytan kan rengöras och underhållas snabbt och enkelt. Plattorna finns i färgerna flerfärgad och elfenben.

På grund av de många olika mönstren är dessa väggplattor lämpliga för badrum, kök, vardagsrum och hall. Mönstret och den subtila färgen går bra att kombinera med gamla sittmöbler och skåp och tillbehör av metall. Med brickan kan vackra designaccenter sättas in i köksspegeln. Den iögonfallande väggplattan är också särskilt tilltalande i neutralt designade badrum och vardagsrum och rustikt inredda kök. Väggplattor i retro vintage design gjorda av moderna material garanterar en lyckad kombination.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.