Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Primoroso Dekor Perla Gris 20x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,20m² Format: Rektangulär Färg: Grå Material: Stengods- Optic: Retro, Vintage Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 20x60cm Tjocklek: 9mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel, Dekorplattor

793,51 kr* per Paket

Innehåll: 1.2 Kvadratmeter (661,26 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88653

Produkten finns inte längre tillgänglig

Format för kakel: Dekor
Färg: Perla

I badrummet är väggplattorna Primoroso Decor Perla Gris idealiska för alla ljusa badrum. Badrum utan fönster blir extra ljusa med detta kakel. Varenda kakel har tillverkats av lergods med största omsorg. Den grå bastonen är matt. Det finns ett naturligt mönster på brickan. Detta påminner om en nyhuggen sten. Eftersom det är stengods passar det särskilt bra i badrummet och andra fuktiga rum. Självklart kan väggplattorna även fästas utomhus. Här klär de till exempel upp en trädgårdsdusch. Plattorna kan idealiskt kombineras med mönstrade och strukturerade plattor. Resultatet är ett riktigt vackert badrum och sofistikerade linjer runt badkaret eller duschen. Plattorna bearbetas över ett stort område, så de kan läggas mycket enkelt och även av lekmän. Detta sparar extra kostnader för arbetet eftersom här är allt klart att köra. Väggplattorna är fogade med ljust fogmassa och håller länge.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.