Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Primoroso Crema 20x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,20m² Format: Rektangulär Färg: Kräm Material: Stengods- Optic: Sten Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 20x60cm Tjocklek: 9mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel

314,25 kr* per Paket

Innehåll: 1.2 Kvadratmeter (261,88 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88654

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Format för kakel: Grundläggande Kakel
Färg: Crema
Produkt Antal
Paket
1.2

I badrummet är Primoroso Crema väggplattor idealiska för alla ljusa badrum. Badrum utan fönster blir extra ljusa med detta kakel. Varenda kakel har tillverkats av lergods med största omsorg. Den grå bastonen är matt. Det finns ett naturligt mönster på brickan. Detta påminner om en nyhuggen sten. Eftersom det är stengods passar det särskilt bra i badrummet och andra fuktiga rum. Självklart kan väggplattorna även fästas utomhus. Här klär de till exempel upp en trädgårdsdusch. Plattorna kan idealiskt kombineras med mönstrade och strukturerade plattor. Resultatet är ett riktigt vackert badrum och sofistikerade linjer runt badkaret eller duschen. Plattorna bearbetas över ett stort område, så de kan läggas mycket enkelt och även av lekmän. Detta sparar extra kostnader för arbetet eftersom här är allt klart att köra. Väggplattorna är fogade med ljust fogmassa och håller länge.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.