Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Hope Vit 20x50cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,33m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt, Randig, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 25x50cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Okalibrerade Produkt: Kakel

345,78 kr* per Paket

Innehåll: 1.1 Kvadratmeter (314,35 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88382

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Hope väggplattor finns i vitt och har en randig och strukturerad yta med en matt look. Plattornas storlek anges till 20 x 50 cm, tjockleken är 10 mm. Väggplattorna är inte kalibrerade. De är ett bra val för alla väggbeklädnader på grund av deras robusta motståndskraft och lätta att sköta. Hope väggplattor kan installeras i alla privata utrymmen eller i offentliga byggnader.

Det finns många dekorativa alternativ för att lägga plattorna. Både moderna och färgglada mönster är möjliga, som inte bara ser bra ut i badrummet eller i köket.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.