Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Gloria Vit Matt 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

366,80 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (254,72 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG19776

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Ytegenskaper: Matt
Produkt Antal
Paket
1.44

De högkvalitativa väggplattorna finns i vitt och i storleken 30 x 60 cm. Plattornas yta är matt. Dess tjocklek är 10 mm. Ett paket väggplattor räcker för att lägga 1,44 m². En komplett pall täcker 46,08 m². Plattorna är kalibrerade.

Keramiska väggplattor är inte bara estetiska, utan också mycket funktionella och lättskötta. De är därför perfekta för privata, halvoffentliga och offentliga utrymmen. För att behålla kvaliteten bör väggplattorna rengöras regelbundet med en lämplig produkt. Efter att ha valt rätt rengöringsmedel appliceras det. Den måste då träda i kraft för att uppnå en hög effektivitet. Rengöring kan också stödjas med borstar eller mikrofiberöverdrag. Borstar med tillsatt slipkorn är ganska olämpliga. Innan den lossnade smutsen torkar bör den tas bort, tvättas bort eller dammsugas bort. Tvålrester, metallnötning, urinavlagringar, kalkavlagringar eller rostavlagringar kan avlägsnas med sura rengöringsmedel.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.