Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Frida Beige Glänsande 25x75cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,125m² Format: Rektangulär Färg: Beige Material: Stengods- Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 25x75cm Tjocklek: 9,2mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

282,72 kr* per Paket

Innehåll: 1.125 Kvadratmeter (251,31 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88736

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Produkt Antal
Paket
1.125
Frida väggplattor ger dina rum ett enkelt men attraktivt utseende. De är särskilt lämpliga som badrumsplattor.

Utsökt keramik används för bearbetning och tillverkning av väggplattorna. Utan undantag bearbetades och skars de keramiska plattorna med maskin. Formatet hölls rektangulärt. Kanterna på plattorna rättas till. Detta innebär att bearbeta kanterna som motsvarar en enhetlig vinkel på 90°. Ytan blir därför slät och glänsande. Färgen är beige och har naturliga gradienter som kan vara lite ljusare eller mörkare. Gradienterna är mjuka och bildar därför ingen rejäl kontrast, varför färgskillnaden knappast märks.

Den ljusa tonen är idealisk för ljusa eller översvämmade rum. Panelerna är därför idealiska som badrumsplattor. På grund av den lilla tjockleken är panelerna endast lämpliga som väggplattor och inte lämpliga att använda som golvplattor. Panelerna kan användas både inomhus och utomhus. Förutom att användas som badrumsplattor kan de även användas som väggplattor till terrasser eller balkonger. Rum kan förfinas med det, som köket. Plattorna är lätta att underhålla och rengöra. Eftersom keramik absorberar lite vatten kan plattorna torkas av med en fuktig trasa och behandlas med lämpliga rengöringsmedel utan att skada uppstår.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.