Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Flores Grå Marmoriert 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,44m² Format: Rektangulär Färg: Grå Material: Keramik Optic: Marmor Optik Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

440,37 kr* per Paket

Innehåll: 1.44 Kvadratmeter (305,81 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TG19310

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Rummet är optiskt förstärkt med de marmorerade väggplattorna i elegant grått. Den blanka ytan på de klassiska plattorna ser tidlösa ut och återspeglar modernt boende. Den grå marmorerade strukturen ger väggplattorna sin mycket speciella karaktär. Den dekorativa väggplattan är lämplig för badrummet, vardagsrummet eller köket.

Det högkvalitativa utförandet och den lättskötta ytstrukturen lovar lång livslängd. På grund av den klassiska designen kan väggplattan koordineras perfekt med interiören, vilket skapar en harmonisk helhetsbild i vardagsrummet. Den kalibrerade plattan kan skäras efter individuella idéer. Som en elegant höjdpunkt förfinar kaklet badrummet, entrén och köket.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.