Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Fashion Dekor Färgrik 25x75cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,125m² Format: Rektangulär Färg: Färgrik Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 25x75cm Tjocklek: 9,2mm Egenskaper: Rektifierad, Glaserad, Dekorfliese Produkt: Kakel

646,37 kr* per Paket

Innehåll: 1.125 Kvadratmeter (574,55 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88733

I lager

Leveranstid 6-8 arbetsdagar

Färg: Färgrik
Produkt Antal
Paket
1.125

De rektangulära badrumsplattorna från Fashion Decor Bunt ger ny fart till varje badrum, oavsett om de är fästa som accentuerade ränder eller används för att dekorera en hel vägg. Dessa badrumsplattor finns i två varianter - en i färg, med vågmönster och en i beige. Den färgglada väggplattan är mycket tilltalande med färgerna blå, grå, antracit, sand, vit och beige. Dessa går mycket bra att kombinera med de beiga plattorna.

Fashion-väggplattan är gjord av matt keramik, vilket gör att den förblir diskret i bakgrunden och inte påträngande. Kakelplattan är 9,2 mm tjock och mäter 25 x 75 cm. Detta är en kalibrerad platta så de är konsekventa i sina mått. Det finns olika läggningsalternativ. Beroende på läggningsriktningen kan olika effekter uppnås. Lägg på längden kan de vågiga badrumsplattorna användas för att skapa en bård som ger badrummet en egen rymd. I stora badrum kan plattorna också läggas horisontellt, vilket skapar idén om ett vattenfall på väggen. Badrumsplattorna är rektangulära och gör smala rum bredare när de läggs tvärs över. Vertikal läggning kan sträcka ut låga rum. Beroende på läggningstekniken passar modeväggplattorna för varje badrum. Det finns inga gränser för individuella designönskemål för att ge badrummet ett modernt utseende.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.