Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Ebony Ljusbeige 25x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,5m² Format: Rektangulär Färg: Ljusbeige Material: Stengods- Ytegenskaper: Glänsande, Randig, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 25x60cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Okalibrerade Produkt: Kakel

475,05 kr* per Paket

Innehåll: 1.5 Kvadratmeter (316,70 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88383

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Ljusa väggplattor behöver inte vara tråkigt. Ebenholts väggplattor i färgen ljus beige bevisar detta. De mäter 25 x 60 cm och har en behagligt glänsande yta. Rummet ser behagligt ljust och rymligt ut med dessa plattor. Beroende på ljusets påverkan skimrar ett lätt mönster på plattorna eftersom de har en randig struktur. De är inte kalibrerade och har en tjocklek på 10 mm.

Väggplattorna är en optimal utsmyckning för köket eller badrummet. Produkten är lätt att sköta och rengöra. Ebenholtsplattorna kan användas bra för rum med hög luftfuktighet. Det är en förpackning av produkten.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.