Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Diamo Grå 20x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,08m² Format: Rektangulär Färg: Grå Material: Stengods- Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 20x60cm Tjocklek: 9mm Egenskaper: Inte Rektifierar Produkt: Kakel Vikt: 15,7 kg

366,80 kr* per Paket

Innehåll: 1.08 Kvadratmeter (339,63 kr* / 1 m²)
Produktnummer: LZ69619

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Färg: Grå
Produkt Antal
Paket
1.08

Väggplattorna Diamo i grått är övertygande produkter av lergods. Som väggbeklädnad är de förfining för den perfekta atmosfären. Den ljusa och matta ytan skapar lyx och en touch av mycket speciell elegans i varje badrum eller i rum där väggplattor av denna kvalitet uppskattas. Diamo väggplattor är en särskilt accentuerad produkt som kommer att väcka önskemål hos många intresserade. Här hittar den intresserade aktuella kakelplattor till varje väggpanel och dessa kakel kan kombineras mycket bra. Denna kvalitet resulterar i många möjliga användningsområden i såväl företag som i den privata sektorn.

Dessa produkter är värdefulla tillbehör och kompletterar planeringen i varje fuktigt rum och på väggar där hygien och renlighet värdesätts. Kakel är symbolen för lång livslängd och dessa brickor ser inte bara väldigt perfekta ut i det lagda området utan de visar också smak. Färgen är efterfrågad idag och den ser väldigt ljus ut, den ser inte kall ut utan bara väldigt vänlig. Matta ytor skapar en viss värme och dessa plattor ser väldigt hemtrevliga ut. De glaserade kanterna är inte rättade och det gör att glasyren bevaras på kanterna som en speciell egenskap. Således uppnår denna kakel en optimal läggning med fogar. Den mattskimrande glasyren ser elegant och livlig ut. Dessa väggplattor har de bästa kvalitetsegenskaperna.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.