Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Dekor Skyros Ljusgrå 20x40cm


Användningsområde: lämplig för våta områden, Inomhusområdet Format: Rektangulär Färg: Ljusgrått Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 20x40cm En Ark: 0,080m² Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

314,25 kr* per Bit

Innehåll: 0.08 Kvadratmeter (3 928,13 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55022

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Ljusgrå

Skyros dekorväggplattor i ljusgrå mäter vardera 20x40 cm. Det speciella är inte bara den rektangulära grundformen på plattorna, utan även plattornas moderna design. Skyros-plattorna kan användas både som golv- och väggplattor för inomhusbruk.

En matt yta är särskilt övertygande i designen av dessa Skyros vägg- och golvplattor. Var och en av Skyros-plattorna som mäter 25x50 cm är gjorda av stengods och är 8,5 mm tjocka. Dessutom är plattorna rättade, så att de alla matchar exakt i storlek. Så du kan gå bekymmerslöst tillväga när du täcker ditt golv eller dina väggar och behöver inte räkna med dåliga överraskningar. Detta kommer att förenkla proceduren avsevärt, särskilt när du lägger plattorna. Men korrigeringen av kakelskivorna är inte bara en stor fördel ur praktisk eller funktionell synvinkel, det ser också väldigt bra ut och förstärker golvplattornas vackra design.

Du kan även använda Skyros-plattorna i ditt badrum eller toalett utan att tveka. Speciellt i dessa rum har den rektangulära, något avlånga formen på golv- eller väggplattorna Skyros (25x50 cm) en särskilt förlängande effekt och förstorar därmed rummet optiskt på ett mycket enkelt sätt.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.