Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Bellinzona Vit Strukturerad 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,80m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Ytegenskaper: Matt, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

408,84 kr* per Paket

Innehåll: 1.26 Kvadratmeter (324,48 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55070

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Färg: Vit
Produkt Antal
Paket
1.26
För bara några år sedan användes väggplattor endast för att effektivt skydda väggen. Detta har dock ändrats och just de strukturerade Bellinzona väggplattorna är en välkommen höjdpunkt i badrummet. Dess matta och strukturerade yta är lättskött. Badrumsplattor behöver inte alltid bara vara funktionella. Du kan också kombinera skönhet och funktionalitet, vilket framgår av Bellinzonas väggplattor. Men det är inte bara badrumsplattor som kan glänsa i den här looken, för väggkakeln Bellinzona kan givetvis också hitta sin plats i vilket annat rum som helst. Med en kakelstorlek på 30 x 60 centimeter går den snabbt att lägga och är robust eftersom den är gjord av lergods. Pris-prestanda-förhållandet är övertygande, eftersom 1,8 kvadratmeter packas i varje paket. Den goda kvaliteten märks senast när termen rättats till. Det gör att badrumsplattor är något avfasade i kanten. Detta gör Bellinzona Structured väggplattor till något speciellt. Denna väggplatta finns i färgversionerna kräm, vit, antracit och kastanj. På så sätt kan badrummet till exempel utformas individuellt. Med detta stora urval av färger kan även kaklet anpassas efter rummets utseende. Dessa badrumsplattor är dock inte bara för badrummet. Även när den läggs i vardagsrummet går den skickligt bort från den traditionella användningen i kök eller badrum. Detta beror främst på deras hållbarhet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.