Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Retro Plattor India Vintage Wohali


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Röd, Rosa, Blå, Färgrik, Beige, Apelsin, Lila, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 48x48mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,37 kg Kvantitet: 1

110,36 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 226,22 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34278

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Färgrik
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Retro glasplattor är fortfarande mycket populära eftersom de sätter exklusiva accenter i badrummet eller på bakväggen i köket. Dessa plattor från India Wohali-serien tillåter ett stort urval av färger, så att det finns något för alla smaker.

Glasmosaik retro kakel India Vintage för badrum och kök backsplash

Retroplattorna har en storlek på 30x30cm. Ytan har en blank finish. Kakelplattorna för badrummets eller kökets bakvägg är gjorda av högkvalitativt glas med en tjocklek på 4 mm. En plattas yta är 0,090 m². Retroplattorna finns i sex olika färgvarianter, som du även kan beställa prov på. Mosaikmönstret kommer i storleken 10x10cm. Kom ihåg att kakelmönster skärs från en kakel och därför är engångs- och ej återtagbara.

Det är dags att ge ditt kök stänkskydd och badrum exklusiva accenter. Detta är möjligt med glasmosaik retro kakel India Vintage. De sex färgvarianterna lämnar tillräckligt med utrymme för kreativa idéer. Med sin glansiga yta och vintagemönster gör de varje badrum och kök till en fröjd för ögat. Begär ett prov nu och se skönheten i dessa glasmosaiker själv.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.