Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Laurenz Color Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Färg: Svart, Blå, Grön, Vit Material: Glas Optic: Fläktoptik Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 36x29mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 29x30cm En Ark: 0,087m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Dekorplattor, Mosaik, Bård, Klinker Vikt: 1,37 kg Kvantitet: 1

125,07 kr* per Ark

Innehåll: 0.087 Kvadratmeter (1 437,59 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34699

Produkten finns inte längre tillgänglig

Liksom fjällen på en stor fisk såg Laurenz glasmosaikplattor på avstånd. De är väldigt vackra väggplattor i en tilltalande färgblandning. Det finns olika nyanser av blått blandat med vitt kakel. Blandningen påminner om havet och vågorna.

Väggplattorna är väldigt lättskötta eftersom de har en matt yta. Inte alla fingeravtryck reflekteras direkt i brickan. Så du behöver inte nödvändigtvis rengöra och skrubba varje dag. Den vackra dekorativa plattan är lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Den kan användas i våta områden. Detta kan skapa en vacker kakelkant i poolområdet. Badrummet kan ges ett snyggt kakel. Användningsmöjligheterna är mycket olika.

De frostsäkra plattorna är gjorda av glas och har jämnt härdade stenar. Kakelmattan är rektangulär och kan enkelt fästas. Med en tjocklek på 4 mm kan plattan även kapas bra.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.