Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Tradition Röd


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Röd Material: Glas Stenstorlek: 30x30mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 28,8x28,8cm En Ark: 0,083m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,56 kg Kvantitet: 1

377,31 kr* per Ark

Innehåll: 0.083 Kvadratmeter (4 545,90 kr* / 1 m²)
Produktnummer: CA44203

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Röd

Glasmosaikplattor har en lång tradition. Trots den låga kostnaden för att lägga dem erbjuder de nästan obegränsade designalternativ. Nybörjare uppnår lika perfekta resultat när de designar med glasmosaikplattor Tradition som proffs. De högkvalitativa glasplattorna är idealiska för att designa våtutrymmen. De är också lämpliga för utformningen av eldstaden, kök och andra rum.

Glasmosaikplattor tradition förädla rum
Dessa glasmosaikplattor med en blank yta är lämpliga för att designa väggar i lägenheter och i affärsrum. De är säkra och kan rengöras snabbt och enkelt. Stänk från duschen rullar av kakelytan.

Glasmosaikplattor Tradition är robusta och lätta att lägga
Mosaikglasplattorna Tradition är robusta och lätta att lägga eftersom de fästs på en matta.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.