Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Ternopil Svart Marmorerad


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Svart, Vit Material: Glas Optic: Retro / Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,43 kg

156,60 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 740,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48461

Produkten finns inte längre tillgänglig

Ternopil Black Marmored glasmosaikplattor har en trendig retro/vintage-look och dessa mosaikplattor ger ett rum en speciell touch. Den blanka glasytan, i färgerna svart och vitt, påminner nostalgiskt om forna tider. Mosaikplattorna är definitivt ett blickfång och en attraktion i huset. Mosaikplattorna gör sig mycket bra i vardagsrummet och i matsalen. Men eftersom de även kan användas i våtutrymmen är de också en underbar stilenhet i köket eller badrummet som inte misslyckas med att ge effekt.

De enskilda stenarna är fyrkantiga med en storlek på 23x23mm. De enskilda mattorna är 30x30cm stora. På begäran kan respektive plattor kapas till önskade dimensioner. Mosaikplattornas olika material kräver ofta motsvarande typ av läggning. Om du är osäker är det vettigt att få professionell rådgivning så att önskat resultat uppnås.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.