Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Starlite Retro Färgrik 98


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Färgrik Material: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 98x98mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,72 kg Kvantitet: 1

136,10 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 512,22 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34577

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: 98x98mm
Färg: Färgrik
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Starlite Retro passar inte bara i ett galleri för vackra vardagsrum, utan på väggarna i ditt badrum, kök eller vardagsrum. Med glasmosaikplattorna Starlite Retro har du möjlighet att försköna din pool, din lounge eller din wellness-oas, oavsett om det är privat eller kommersiellt. Starlite Retro glasmosaikplattor finns i två olika färgkombinationer; i en tidlös svartvit kombination eller i den iögonfallande och hippa färgglada varianten.

De flerfärgade glasmosaikplattorna imponerar inte bara med sin vackra estetik utan också med optiska illusioner. Dessutom finns glasmosaikplattorna Starlite Retro i båda färgvarianterna, antingen i 48x48mm eller i 98x98mm. De 8 mm tjocka plattorna läggs på en matta som mäter 30x30 cm, vilket gör läggningen till en barnlek, även för lekmän. Ge ditt vardagsrum en hisnande retrostil. Detta är möjligt med glasmosaikplattorna Starlite Retro och deras matta yta. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.