Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Richmond Rustik Svart


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Rektangulär Färg: Grå, Svart, Brun Material: Glas Stenstorlek: 48x148mm, 72x48mm Ytegenskaper: Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 6mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,33 kg Kvantitet: 1

121,92 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 354,67 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34112

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Antracit
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Richmond i rustikt svart ger ett uppfriskande naturligt utseende och är därför de idealiska plattorna för en visuellt tilltalande installation. Mosaikplattor har egenskapen att skapa en viss sort. De sätter den kreativa accenten för varje vägg och golvbeläggning. Dessa plattor erbjuder hög kvalitet som produkt, eftersom mattmåtten och egenskaperna som de olika mosaikbitarna är fästa på ett nät gör läggningen mycket snabb och mycket enkel. Dessa mosaiker imponerar i alla avseenden med sin glans och kompletterar en ädel atmosfär i många rum. Dessa glasmosaikplattor är gjorda av ett material som kombinerar många goda egenskaper och därmed övertygar varje blivande kund som produkt med optik och glans.

Glas som ett kvalitativt material med idealiska egenskaper

Denna glasmosaik är av mycket hög kvalitet och glasplattor är speciella med sina släta ytor. Glas är materialet som kan sätta färgnyanser här. Med denna kvalitet kan glas iscensättas optimalt och ger i slutändan en mycket elegant yta. Denna glasmosaik finns i färgvarianterna Richmond black, Richmond grey, Richmond white och Richmond rustic brown. Detta skapar möjligheten att blanda dessa produkter med varandra vid läggning och därmed få ett ännu bättre visuellt intryck. Richmond är en produkt som tillfredsställer många kunders behov och dessa mosaikplattor är en funktion som kan pryda alla hem.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.