Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Nikolski Beige Guld


Användningsområde: lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Guld, Silver, Beige Material: Glas Optic: Retro / Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,47 kg Kvantitet: 1

114,56 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 272,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33778

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Beige
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Denna glasmosaik från Nikolski-serien, bestående av den ädla färgen beige guld, ger varje interiör en touch av lyx och elegans. De fyrkantiga glasmosaikplattorna Nikolski ger en wow-effekt på grund av deras ojämförliga ytmönster. Dessa glasmosaikplattor kännetecknas av individualitet, unikhet och det där extra.

Plattorna lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan även för våtutrymmen. Möjligheterna att använda dessa moderna och lyxiga plattor är därför obegränsade. Oavsett om det är i köket, i vardagsrummet eller sovrummet, på badkaret eller på väggarna i duschdelen kan kakelplattorna bli ett riktigt blickfång som mosaikplattor och kan även användas som väggplattor.

Med sin retro/vintage look sätter mosaikplattorna betraktaren i nostalgi. Nikolski glasmosaikplattor är ett bra val för mönsterälskare som gillar att minnas den gamla goda tiden. En sann oas av välbefinnande kan frammanas från dessa hisnande plattor och individuellt designade med en viss kreativitet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.