Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Nelson Vit Grå Brun


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Brun, Vit Material: Glas Stenstorlek: 20x20mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,5x30,5cm En Ark: 0,093m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Halkfri, Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,59 kg Kvantitet: 1

40,99 kr* per Ark

Innehåll: 0.093 Kvadratmeter (440,75 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34194

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Brun

Glasmosaikplattan Nelson i vit gråbrun är en utmärkt golvbeläggning i badrummet. De är lämpliga som en helt genomgående variant samt för att bryta upp mellan enfärgade golvplattor. Dessa mosaikplattor ser lika bra ut på väggen. Här används de ofta till tvättställspanel och till väggen. De är lämpliga för inomhus- och utomhusbruk samt för våtrum.

Mosaikplattorna är gjorda av glas. De små mosaikerna sitter stadigt fast i bärarmaterialet. Två mönster finns tillgängliga. Stenarna appliceras inte i sorterade färger utan i en färgglad blandning. Detta ger en praktisk struktur. Du behöver inte vara noga med hur de enskilda mattorna passar. De kan alla kombineras mycket bra. Mattorna kan enkelt skäras till för kanter och hörn. Även enskilda mosaikstenar kan skäras ut. En plan yta är användbar för läggning. Små höjder kan väl kompenseras av de enskilda små mosaikerna. En vit fogmassa är bäst för att stänga fogarna på dessa mosaikplattor. Detta appliceras några dagar efter limning.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.