Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Monrovia Svart 3D Metallic


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Svart Material: Glas Optic: 3D-Optik Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande, 3D Kakel / Ark Storlek: 31,5x31,5cm En Ark: 0,099m² Tjocklek: 4-6mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,1 kg Kvantitet: 1

103,00 kr* per Ark

Innehåll: 0.099 Kvadratmeter (1 040,40 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34221

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Svart
Produkt Antal
Matta/Mats
0.099
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Monrovia Black 3D mosaikplattor tillverkade av återvunnet glas ger alla användningsområden, som badrummet, en särskilt elegant och modern stil.

Det speciella med dessa mosaikplattor är deras tillverkning. Till dessa användes mineralskt byggavfall som förädlades till återvunnet material. Dessa plattor stödjer alltså återanvändning av använt byggmaterial, vilket förkortas kallas byggmaterialåtervinning. Plattorna är därför gjorda av återvunnet glas. Formatet är kvadratiskt och har en enhetlig storlek. Ytan är blank.

Plattorna blir tunnare mot kanten, vilket ger dem en stjärnformad ås i mitten som sträcker sig till hörnen. På grund av denna bearbetning har stenarna en 3D-effekt när de fästs. Mosaikplattorna kan användas både inomhus och utomhus. Stenarna ser särskilt eleganta ut som balkong- eller terrassvägg och de passar bäst i badrummet. Dessa plattor används främst som väggplattor.

Stenarna kan varieras eller användas individuellt. Det finns inga gränser för individuella idéer och kan användas efter önskemål. Färgval finns tillgängliga individuellt eller blandat med alla tre färgerna. Vården visar sig vara ganska enkel och oproblematisk.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.