Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Lunatic Träimitation Färgrik


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Färgrik Material: Glas Optic: Träimitation Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 30x98mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 29,7x30cm En Ark: 0,077m² Tjocklek: 6mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1 kg Kvantitet: 1

110,36 kr* per Ark

Innehåll: 0.077 Kvadratmeter (1 433,25 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34572

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Färgrik
Produkt Antal
Matta/Mats
0.077
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Sätt accenter med glasmosaikplattor Lunatic Brick

Framgången med glasmosaikplattor förklaras av den kreativa kombinationen av många små stenar för att skapa unika arrangemang. Mycket tidigt ägnade några konstnärer sig åt att noggrant designa strukturer som glasmosaikplattor och utveckla en självständig målningsteknik. Den rena entusiasmen som visades för de genomarbetade mosaikplattorna då finns kvar än idag. Mosaikplattor har länge använts inte bara i konsten, det vill säga på duk och papper, utan används också allt mer i vardagsrumsdesign.

Glasmosaikplattorna Lunatic Brick finns i två olika färgvarianter. Föredrar du minimalism kan du satsa på färgvarianten Lunatic retro look tegelgrå. Om du föredrar träfärger och vill ha något ovanligt, välj färgen Lunatik wood look färgglad. Med sin matta yta är plattorna tidlösa, så du kommer att ha glädje av dem länge.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.