Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Kunia Svart Silver


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Svart, Silver Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,42 kg

167,11 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 856,78 kr* / 1 m²)
Produktnummer: RAN48078

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Det släta, vackra golvet i mosaikplattorna framhävs av ett mindre mönster i silverbaksidan. Ytan är slät och smälter vackert in i de svarta mosaikplattorna. Kakelplattorna är blanka, vackert färdiga och erbjuder en upplevelse i vilken inredning som helst med badkar eller i köket med matlagningsupplevelsen, dessa vackert dekorerade plattor är en upplevelse. Den alternerande färgkombinationen av silver och svart bildar ett underbart, sammanhängande nätverk av glänsande optik och kreativ variation. Plattorna kan implementeras i valfri inredningsönskemål och kan anpassas på olika sätt. Oavsett om läggningen börjar med silver eller svart, är mönstret på dessa plattor ett blickfång.

I ett ljust kök passar dessa vackra svart- och silverskimrande plattor utseendet väldigt bra. På sommaren erbjuder de silversvarta, glänsande plattorna en viss sval charm i rummet. Med varje ljusstråle skimrar plattorna briljant genom rummet och ger en lugnande look. En mosaikplatta för spontana smaker. Sammantaget kan nämnas om det välgjorda mönstret att detta kan uppnå en permanent plats i dagens moderna livsmiljö.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.