Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Kassandra Grå Brun Fiskben Matt


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Fiskbens Färg: Grå, Brun Material: Ekologiskt Glas, Glas Stenstorlek: 10,5x45mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 29x29,5cm En Ark: 0,085m² Tjocklek: 6mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,02 kg Kvantitet: 1

93,54 kr* per Ark

Innehåll: 0.085 Kvadratmeter (1 100,47 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34443

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Sillgräs
Färg: Grå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.085
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

På så sätt kan varje hobbyhantverkare designa sitt hem individuellt: Använd olika glasmosaikplattor Kassandra Matt!

Den moderna glasmosaiken finns i färgerna grädde, gråbrun, svart och vit, som kan kombineras härligt med alla möjliga vägg- eller inredningsfärger. Bekvämt kan formatet på mosaikerna i varje färg väljas mellan tegel, fiskben, hexagon och fyrkant. Detta ger dig som kund 16 alternativ för att designa din nya baksida med kakel. När du lägger din beställning väljer du helt enkelt den lösning som är skräddarsydd efter dina behov och preferenser.

Den matta färgen är ett speciellt blickfång jämfört med ett konventionellt, glänsande kaklat backsplash. Du kan till exempel flöda en modern köksspegel på väggen bakom din spis. Till skillnad från tapeter eller gips är denna köksspegel tvättbar, så att ett missöde vid matlagning snabbt elimineras. Du kan när som helst läsa de individuella måtten på de enskilda mosaikformaten i vår webbshop. Här anges också mattans mått och plattornas tjocklek. Övertyga dig själv om vår kvalitet: Välj en backsplash av glasmosaik för din nästa renovering, eller ge ditt kök en ny backsplash! Beställ din kakellösning från Kassandra-serien!

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.