Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Curlew Gul Orange Pattern


Användningsområde: lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1m² Fogbredd: 2mm Format: Pattern Färg: Röd, Gul, Apelsin Material: Glas Stenstorlek: 15x198mm, 15x148mm, 15x48mm, 15x98mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik, Bård Vikt: 1,53 kg Kvantitet: 1

111,41 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 237,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34214

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Komposit
Färg: Apelsin
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattor är populära och kan köpas i en mängd olika stenstorlekar och mönster. Mosaikplattorna Curlew är av intresse för köpare som letar efter kakelmattor av hög kvalitet och vill välja mellan olika stenstorlekar. Plattorna finns i olika färger. Kunden kan välja mellan färgversionerna svart-silver och gul-orange. Mosaikplattorna är gjorda av glasmosaik som har ett metalliskt utseende. På grund av den metalliska glansen ser ytan väldigt stilig ut.

Plattorna har en matttjocklek på 8 mm och finns i olika sten- och sammansatta storlekar. Om du är intresserad av de ädla mosaikplattorna med glasmosaik har du valet mellan rutor med stenstorlekar 23 x 23 mm, 48 x 48 mm, en 2-mix på 23 x 23 mm och 48 x 48 mm samt kompositstorlekar på 15 x 48 mm, 15x98 mm, 15x148 mm och 15x198 mm. Själva mattans storlek är 30 x 30 cm.

När du köper mosaikplattorna bör uppmärksamhet ägnas åt det nödvändiga antalet kvadratmeter. Priserna i webbutiken är styckpriser och anges per matta. De ädla glasmosaikplattorna kan läggas i till exempel vardagsrum och har tillräcklig slitstyrka. Det metalliska utseendet på de enskilda glasmosaikerna ger kaklet det extra.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.