Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Cornelia Retro Optik Vit Grå


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Grå, Vit Material: Glas Optic: Retro, Vintage Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,5 kg Kvantitet: 1

125,59 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 395,44 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34693

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Grå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Underbar glasmosaikplatta Cornelia med retrolook. Med denna kakel kan varje vägg uppgraderas. Det är en kakelmatta i vitgrått, en väggplatta av glas med ett särskilt vackert mosaikmönster.

Det stora urvalet av färger möjliggör subtila, men också lysande, iögonfallande väggar.
Ytan är blank, vilket är särskilt tydligt i de iögonfallande färgerna som rött och blått. Kakelstrukturen är jämnt slät. Detta gör att användaren enkelt kan rengöra väggplattorna. Ofta räcker det med att torka av plattorna efter dusch. Kakelmattorna är fyrkantiga och 8 mm tjocka. Mosaiken är lätt att lägga tack vare mattorna.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.