Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Bellevue Blå


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Ljusblå, Blå Material: Glas Optic: Rand Optik Stenstorlek: 48x48mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 29,8x29,8cm En Ark: 0,089m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik, Bård Vikt: 1,72 kg Kvantitet: 1

356,29 kr* per Ark

Innehåll: 0.089 Kvadratmeter (4 003,26 kr* / 1 m²)
Produktnummer: CA44221

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Blå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.089
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Ljusreflektioner kan lätt observeras på Bellevue-plattorna tack vare deras blanka yta.
Men naturligtvis erbjuder dessa plattor inte bara denna egenskap. Bellevue-plattorna finns i svart silver, blått och guldsilver, men de har alla ett randigt utseende gemensamt.

Glasmosaikens respektive stenstorlek är 48x48 mm. Dessutom är mattmåtten 29,8x29,8 cm. Även tjockleken på Bellevue mosaikplattor, som är 8 mm, måste beaktas. En av fördelarna med de randiga Bellevue-plattorna är materialet som används. Eftersom plattorna är gjorda av glas är de både praktiska och vackra. Glasytan kan till exempel enkelt torkas av och materialet som används stödjer även mosaikplattornas blanka och reflekterande utseende.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.