Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Ararat Färgrik Mix Smal


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk Färg: Färgrik Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Mosaik, Klinker Vikt: 0,79 kg Kvantitet: 1

71,47 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (794,11 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34542

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Tjocklek: 4mm
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Dessa färgglada glasmosaikplattor kan användas som accenter i ett enkelt rum. Särskilt i monokromatiska badrum och kök förvandlar även en smal rand hela rummet. Glasmosaikplattorna Ararat Bunt är höjdpunkten i varje rum. Färgerna på de enskilda mosaikstenarna är blå, gul, grön, röd, orange och en ljus lila ton. Den färgglada blandningen av färger ger denna glasmosaikplatta ett intressant ytmönster.

Förutom det färgstarka färgvalet är den blanka ytan ett riktigt blickfång och ger rummet en elegant touch. Beroende på ljusinfallet ändras färgintensiteten hos de enskilda stenarna. Tack vare de ljusa färgerna och glasytan är dessa plattor lättskötta. På grund av denna lättskötta fastighet ser denna kakel fortfarande ut som ny även efter många år.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.