Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Alish Svart Silver


Användningsområde: Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Inte Lämpligt För Våta Områden Fogbredd: 3mm Format: Kvadratisk Färg: Svart, Silver Material: Glas Stenstorlek: 15x15mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,38 kg Kvantitet: 1

99,85 kr* per Ark

Innehåll: 0.089 Kvadratmeter (1 121,91 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34421

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.089
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Alish i färgerna svart och silver är ett trendigt blickfång för varje kök. De små stenarna kombineras till ett tilltalande färgschema och är tilltalande för alla åskådare. Kökets övergripande utseende är inte på något sätt för mörkt på grund av färgerna på plattorna, eftersom glasmosaikstenarna reflekterar det infallande ljuset utmärkt tack vare sin blanka yta. Silvermosaikstenarna, som trots att de är gjorda av glas har en ädel metallisk look och ser nästan ut som små speglar, bildar en behaglig kontrast.

Det diskreta svarta och silverfärgade köksstänkskyddet smälter lätt in i alla befintliga färgscheman, vilket gör det till ett fantastiskt val inte bara för nyplanerade kök, utan också perfekt för att blåsa nytt liv i ditt befintliga kök. Oavsett om det är modernt högblankt kök, chic lantlig stil eller minimalistisk enkelkök, är glasmosaikplattorna Alish ett bra val för varje köksspegel. Kakelplattorna kan även enkelt integreras i moderna matkök. Med sitt ordnade men inte alltför jämna utseende speglar de det bästa av en lycklig familj.

Kakelplattorna är idealiska som köksstänk eller köksspegel. Materialet är slitstarkt och lätt att rengöra med vanliga medel, så det kan även fästas bakom valfri kamin utan att tveka. Oavsett om det är som en komplett köksspegel eller som en höjdpunkt på kökets bakvägg, imponerar dessa kakelplattor med sitt trevligt designade färgschema.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.