Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Albany Rund Color Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Rund Färg: Färgrik Material: Glas Optic: Metall Optik Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 29,7x30,8cm En Ark: 0,092m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Bård, Klinker Vikt: 0,95 kg Kvantitet: 1

89,34 kr* per Ark

Innehåll: 0.092 Kvadratmeter (971,09 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34734

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.092
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattor Albany Round Color Mix ger rummen en speciell atmosfär. Installerade i en färgglad glasmosaik är de ett individuellt designelement. De är också lämpliga som ett dekorativt blickfång i nischer, för visuell betoning av badkar och tvättställ, för selektiv design och som klinkergolv.

Funktioner av glasmosaikplattor Albany Round Color Mix

Dessa kakelplattor i metallutseende är gjorda av glas. Ytan har en naturlig matt glans. Glasmosaikplattor Albany är frostbeständiga och lämpar sig för läggning utomhus, våtutrymmen och inomhusutrymmen. De är tilldelade nötningsklass 1 och är lämpliga att lägga på väggar och golv. Stenarna har en storlek på 25 x 25 millimeter. För enkel läggning är de 4 mm tjocka ekoglasplattorna snyggt limmade på en matta. De färgglada glasmosaikplattorna är perfekta som komplement till enkla basplattor för att sätta visuella höjdpunkter.

Designalternativ med glasmosaikplattor Albany Round Color Mix

De små, färgglada plattorna är idealiska för att separera områden från varandra. Tack vare sin robusthet kan glasmosaikplattorna rengöras snabbt och enkelt.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.