Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Acapella Ljusblå Fyrkant


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1,5mm Format: Kvadratisk, Hexagon Färg: Ljusblå Material: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Ekoglas Stenstorlek: 48x48mm Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 6mm Egenskaper: Glaserad, Frost säke Slitstyrka: Slitstyrka 4 Produkt: Kakel, Mosaik, Bård, Klinker Vikt: 1,17 kg Kvantitet: 1

120,87 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (1 343,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34619

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Format för kakel: Kvadrat
Färg: Ljusblå
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Hexagonplattor med trendiga färger och moderna ytor är återigen en trend inom inredning. De kombinerar geometrilooken och vintagestilen. De tidlösa glasmosaikplattorna från Acapella-serien tillåter många läggningsmönster.
De sexkantiga plattorna kan givetvis användas för den smakfulla utformningen av väggar.

Designalternativ med hexagonplattor Acapella

Sexkantiga glasmosaikplattor är lämpliga för design i olika rum. Plattorna kan användas för väggdesign. De kan till exempel kombineras med golvplattorna eller användas för att designa enskilda ytor, till exempel bakom eldstaden. Acapella glasmosaikplattor finns med matt yta. Glansigt glasmosaikplattor erbjuder fördelen att fingeravtryck eller fotavtryck inte märks direkt.
En matt finish ger också ytan en exklusiv, individuell stil. De är också diskreta och låter gärna möbler med högblanka ytor fånga blickarna.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.